Reviews from Eem Aans Muntendam

Recent reviews

5.0
Paulien
18 May 2024
Petra
29 April 2024

Was weer super!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

saskia
1 April 2024

de friet had minder lang gebakken mogen worden was erg hard en door de dichte verpakking erom heen nat en te gekruid

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Romme
30 March 2024

Snelle bezorging, heerlijk gegeten

Peter Mulder
22 March 2024

Rond 17.30 besteld, per mail het verwachte bezorgmoment tussen 19.00 en 19.45 doorgekregen, maar om 18.00u stond de bezorger er al. Online bestellen is gemakkelijk, de site is overzichtelijk. Bezorger vriendelijk en correct en het eten was heerlijk.

Katya
2 March 2024

Voor het eerst hier besteld, wat hebben wij heerlijk gegeten! Bezorging was vrij snel, eten was lekker warm en vers! De burger is zeker een aanrader! Patat was lekker gekruid. Wij gaan zeker weer bestellen :)

Hartman
1 March 2024

Beste burgers in de omgeving

Emma
18 February 2024

Mosterdsoep is echt heerlijk

Marcel meyer
16 February 2024

Was perfect en bezorgen was ook snel dus top

Anja van Duren
2 February 2024

Veel sneller dan aangeven bezorgtijd! Lekkere schnitzels!

V/d deen
28 January 2024

Smaakte wederom weer super en snelle bezorging top

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Emma
22 December 2023

De mosterdsoep is super lekker

Cisca
27 November 2023

Het eten was heerlijk, en een snelle levering !

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Margriet
18 November 2023

Heerlijken eten en een uur eerder bezorgd dan was aangegeven. Helemaal top!

Doedens
29 October 2023

Helaas geen bezorging, alleen alle begrip waarom er niet bezorgd werd!! Bestelling afgehaald en kon zelfs eerder als vermelde tijd !!

Familie
27 August 2023

Het eten was erg zout.

Reaction from Eem Aans

wij werken met natuurlijke producten waarbij de echte smaak terug komt in onze producten waardoor de smaakbeleving anders kan zijn dan u elders gewend bent, zo gebruiken wij in de soep versgerookt spek (is zouter) sate bevat geen sojasaus maar marinade zonder gluten waardoor deze ook zouter kan worden ervaren. maar bij een klacht of probleem even bellen, dan lossen we het gewoon op

Annechiena Koolman
26 August 2023

Snelle levering, lekker eten en zeker genoeg.Top

Thoma
28 July 2023

De burgers waren prima en friet lekker heet en krokant en niet vet!😋

Eveline
22 July 2023

Supersnel superlekker

Thoma
9 July 2023

Zalmsalade was prima en de frites waren goed en lekker heet en niet vet.

Erwin
2 July 2023
Viktor
30 June 2023

Was weer een super gerecht . Met zeer snelle bezorgservice . Helemaal top.

Erwin
19 June 2023

Heerlijk eten en ruim voldoende. Salade ook heel lekker

RGT
14 June 2023

Heerlijke frites, niet vet en lekker heet. Tonijnsalade was heerlijk en de porties waren top👍

Sven
21 May 2023

Laatst met een groep eten besteld. Bezorging was stipt op tijd en kwaliteit van het eten was top en lekker veel.

Helma
16 March 2023

Heerlijke gegeten, vooral de mosterdsoep

Marije Drenth
12 March 2023

👍👍👍

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Mij
5 March 2023
Tabitha
23 February 2023

De hamburgers en patat waren weer lekker. Vriendelijke bezorgster.

Lieben
4 February 2023

Alles zoals besteld opgehaald. Was weer lekker

Anja
29 January 2023

Lekker eten en ze zijn nooit zuinig! Ook altijd snelle bezorging! .. toppers

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jeanine Stoffers
29 January 2023

Altijd goed eten en meer als genoeg voor een goede prijs

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Kirsten
28 January 2023

Zoals elke keer superlekker eten, en ook nog supersnel geleverd (& dat op zaterdag) Onze zoon vond het speeltje ook erg leuk.

Max Voornhout
27 January 2023

Ik weet niet precies hoe maar jullie blijven mij verbazen elke keer weer eten een dikke 10 bezorging altijd netjes en vriendelijk wens jullie het beste

G plaatje
22 January 2023

Via de website besteld lekker makkelijk . Zelf een tijd invoeren en complimenten precies op tijd klaar . Personeel was zeer vriendelijk en het eten lekker.

Roelof
14 January 2023

Heerlijke spare ribs gegeten

B & W
18 December 2022

We hebben nu meerdere keren besteld. Het eten is van zeer goede kwaliteit en het wordt goed warm bezorgd. Alles is netjes verpakt en warme en koude gerechten worden goed gescheiden gehouden. De bezorger is altijd netjes op tijd en we zullen zeker blijven bestellen. Ga zo door!

Ulenberg
4 December 2022
W. Stuut
4 December 2022

Het was heerlijk .mosterdsoep was heerlijk en wrap met zalm ook en er zat genoeg op en broodje gezond was ook heerlijk .we bestellen zeker nog een keer .

F de Groot
19 November 2022

Bezorging was netjes tussen de twee gegeven tijdstippen in. Ik vond dit keer het eten al wel aardig afgekoeld toen het kwam, wat jammer is; je hebt het gevoel dat je er dan tegen moet eten om het op te krijgen. Verder smaakte het prima.

Bas Brangers
30 October 2022

Ik had de tj's Hot vega burger met frietjes en pindasaus besteld. De burger en frietjes waren geweldig zowel qua smaak als formaat! Ook de bezorging was prima!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

René
23 October 2022

Goed eten en binnen de genoemde tijd.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Marcel Jager
15 October 2022

Heerlijk gegeten weer. Echte aanrader.

Anjeska
1 October 2022

Hadden 2 kindermenu besteld, maar zat maar 1 pakje drinken en 1 cadeautje bij.

Jeanine Stoffers
22 September 2022

Eten was goed en de bezorger was netjes optijd

Patricia Huizenga Jager
17 September 2022

Ik had de zalmburger besteld en die was weer heerlijk! Snelle bezorging en heerlijk eten

Doedens
22 August 2022
Meeden
31 July 2022

We hebben fantastisch gegeten! Bestellen snel weer!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Tabitha
31 July 2022

Ik had een keer de saté, ook lekker. Alleen sausje speciaal ontbrak in de tas, maar ondanks dit heeft het ons weer goed gesmaakt.

Marije Drenth
29 July 2022

Altijd goed en snel

muntendam
28 May 2022

Eten was goed en bezorging ging snel.

Brandon
22 May 2022

Delicious burgers and fries. Great delivery time, they beat their estimated delivery time to our home by 40 mins! The delivery guy was friendly and professional as well. We will recommend Eem Aans to friends and family.

Astrid Kruyer
8 May 2022
Geanne
1 May 2022

1 cola vergeten, maar dat kan gebeuren

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Marielle
4 April 2022
Annet
20 March 2022

Die patatjes zijn echt lekkerder dan elders, ik weet niet waarom; burgers en wafels ook heerlijk!

Barbara
12 March 2022

Helemaal perfect!

Barbara
26 February 2022

Het was heerlijk en super snel bezorgd!

Jolanda
22 February 2022

Eten is hartstikke goed Snel gebracht en super lekker!!! Complimenten voor alle medewerkers!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Barbara
20 February 2022

Alles is lekker maar de patat is iedere keer keihard en lijkt wel meerdere malen opnieuw gebakken te zijn, dat vinden we jammer.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Eem Aans

De frites die wij gebruiken is zgn gecoate frites, dat wil zeggen dat deze ook tijdens het bezorgen knapperig blijft en geen slappe deegbal wordt. deze wordt slechts 1 keer gebakken maar heeft door de coatinglaag dus idd een andere structuur.

René
6 February 2022

Snel geleverd en was weer vanouds lekker 👍

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ramona
29 January 2022

Was weer heerlijk altijd goed bij jullie